Stip Studio is het ontwerp- en stylingbureau van Gonny Albers-Diepeveen. Als fashion designer heeft zij ruim 30 jaar ervaring op het gebied van breimode en trends. Zo werkte zij jaren als ontwerper voor de Scheepjeswolfabrieken en is zij inmiddels al meer dan 20 jaar werkzaam als zelfstandig ondernemer binnen dit vakgebied.

Gonny Albers
Fashion Designer

Academie voor Beeldende Kunst Arnhem
‘Ieder seizoen geeft weer nieuwe ideeën, daarom verveelt dit vak nooit’

Al jarenlang voorziet Gonny vele internationale garenfabrikanten van complete collecties. De ontwerpen, fotoshoots en magazines weerspiegelen haar zakelijk inzicht en gevoel voor trends. Voor iedere opdrachtgever creëert zij een eigen concept en stijl.
Samen met een team van professionals wordt ingespeeld op de wensen en behoeften van de opdrachtgever: ‘Waar sommige klanten alleen een goed ontwerp of patroon nodig hebben, zoeken andere garenfabrikanten een partner die hen zoveel mogelijk werk uit handen neemt. We voorzien dan ook graag in de vraag naar complete magazines.’
De afgelopen jaren werkte Gonny mee aan inspirerende projecten. Voor Breiclub.nl ontwierp zij in 2014 de Mystery Blanket, een uniek breiproject verspreid over zeven maanden. Bij Uitgeverij Forte verschenen de boeken Armbandjes haken, Kerst in Huis en Mijn Mutsi met ontwerpen van haar hand. Daarnaast verschenen haar ontwerpen in diverse magazines zoals Simply Breien en Aan de Haak.
Bekijk hiernaast een video van het spectaculaire ontwerp voor een gebreide jurk dat Gonny maakte ter gelegenheid van het bezoek van de koninklijke familie aan Veenendaal tijdens Koninginnedag.
Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.